Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Voksán Virág: Most először és utoljára mutatom meg a szerelmem! - Sztárlimonádé

Voksán Virág: Most először és utoljára mutatom meg a szerelmem!

Az egykori playmate ma már két gyönyörű gyermek, Beni és Vivien édesanyja. Bár a kicsik édesapjával már hét és fél éve alkotnak egy párt, Virág mindeddig titkolta a férfi kilétét. A TV2 Drágám, add az életed! című műsort azonban elvállalták, és még ezt megelőzően a családanya a Sztár Limonádénak is megmutatta párját.

 

Május 9-től hétköznap esténként megújult formában visszatér a TV2 képernyőjére a Drágám, add az életed! című gameshow Köllő Babett és Tilla vezetésével. A versenyző párok között Voksán Virág is feltűnik majd, aki most először mutatkozik a tévében gyermekei édesapjával.

„A párom nem szeret szerepelni, neki civil foglalkozása van, amiben sikeres, és azt szeretné, ha ez így is maradna. Én ezt tiszteletben tartom, mégis rengeteg olyan megjegyzés ért az elmúlt években, miszerint a gyerekeimnek nincs apjuk vagy, hogy biztos sokkal idősebb nálam. Ez egyáltalán nem igaz, ő egy helyes, fiatal férfi, aki egyszerűen nem akar ismert lenni. Ezt a műsort viszont ő is nézte korábban, és már akkor mondta, hogy szívesen kipróbálná a feladatokat. Amikor jött a felkérés, azért kicsit győzködnöm kellett, de végül igen mondott rá. Ebből viszont nem fogunk rendszert csinálni. Most először és utoljára mutatom meg a szerelmem! Ez egy kivételes alkalom” – kezdi lapunknak az egykori modell, aki nagyon élvezte a forgatást, hiszen ismét kettesben lehettek a szerelmével.

„A gyerekeink még kicsik, Beni három és fél, Vivien pedig kétéves, ezért nem igazán tudunk még elszabadulni mellőlük. A forgatások alatt viszont csak egymásra koncentráltunk, újra párként kellett együttműködnünk. A feladatokat is élveztük, bár sokkal nehezebbek voltak, mint amire számítottunk. Jó kis kaland volt, és még inkább összekovácsolt minket.”

„Az első randinkra csak két hónap múlva került sor”

A 38 éves lemezlovas hét és fél évvel ezelőtt egy véletlennek köszönhetően találkozott szerelmével.

„Épp edzésről tartottam haza autóval és a piros lámpánál álltam. A párom a barátjával egy másik kocsiban ült és kinézett engem. Ő először nem ismert fel, hogy ki vagyok, csak nagyon megtetszettem neki, mert külsőre pont az esete vagyok. Nem akart leszólítani, de a barátja meggyőzte, és végül odajött az autómhoz, hogy elkérje a számom. Én nem adtam meg neki, de azt mondtam, ha szeretne tőlem valamit, keressen meg a Facebook-on. Öt perccel később már jött is tőle egy üzenet, amit még jó pár követett. Az első randinkra viszont csak két hónap múlva került sor, mert hol nekem, hol neki jött közbe valami. Végül moziba ültünk be egy horrorfilmre, de nem igazán figyeltünk, mert végig egymással beszélgettünk. Az este után azt mondta, hogy még egy lánnyal sem érezte magát ennyire jól. Onnantól kezdve minden nap találkoztunk, és viszonylag hamar össze is költöztünk.”

„Imádok édesanya lenni, de bevallom, nem könnyűek a mindennapok”

Virágnak és párjának azóta már két gyermeke is született, ősszel pedig beköltöztek közös családi fészkükbe.

„Most éppen a kert rendezésével foglalkozunk, ami nem kevés munkával és stresszel jár. A gyerekek elkezdték a bölcsit, de most immunizálódnak, ezért az elmúlt hónapokban sokat voltak betegek, sőt a Covidot is hazahozták, ami rajtam is átment. Jó pár napig feküdtem itthon magas lázzal. Kicsit összejött minden, ami a lelkiállapotomra is hatással volt. Pont akkor kerültem rossz passzba, amikor a hetedik évfordulónkat töltöttük a párommal. Érdekes egybeesés, én egyébként is hiszek abban, hogy ezek a ciklusok igenis nagy jelentőséggel bírnak. A páromat egyébként ez egyáltalán nem viselte meg, ő nyugtatott engem. Azt mondta, feleslegesen ezeken idegeskedni, idővel túl leszünk mindenen. Rá kellett jönnöm, hogy igaza van” – meséli a kétgyermekes édesanya, aki a család mellett egyre többet dolgozik is.

„A járványhelyzet miatt az én munkám is megszűnt, de úgy tűnik, kezd minden visszaállni a normál kerékvágásba. Egyre több bulim van lekötve a nyárra, aminek nagyon örülök. Imádok édesanya lenni, de bevallom, nem könnyűek a mindennapok két kisgyerekkel, akik között ilyen kicsi a korkülönbség. Jól esik olykor kiszakadni ebből a szerepből, csinosan felöltözni és elmenni zenélni.”