Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kutyájával mond köszönetet Zalatnay Cini – Megvan az oka…

Zalatnay Sarolta fél évvel ezelőtt úgy döntött, hogy nem hagyja, hogy azok a slágerek, melyeken generációk nőttek fel, ott porosodjanak a retro polcon, ahová úgy általában a 60-as és 70-es évek nagy örökzöldjei kerültek. Igaz pár éve már tombol az úgynevezett retro láz, de az énekesnő végül csak Kökény Attila tanácsára hallgatva jutott arra, hogy nem árthat, ha az egyik örökbecsű dalát értő kezekre bízva, új, modern köntösbe öltöztetik azt.

Így kezdődött a közös munka közte s DR BRS között, melynek eredményeként megszületett a Várlak még című, 1974-ben megjelent nóta vérfrissített változata, ami hatalmas sikert hozott a párosnak. Fél év alatt 3,2 millió letöltést ért el, ami nem csak, hogy szép, de egyben egyedülálló eredmény is, mivel Cini ezzel gyakorlatilag első abból a hármas fogatból, akik hosszú éveken át uralták a női előadók „mezőnyét” Magyarországon. Hiszen sem Kovács Kati, sem Koncz Zsuzsa nem jelentkezett hasonló próbálkozással.

Cini, most egy rövid videóval köszönte meg rajongóinak, hogy ennyien hallgatják és szeretik a dalt, melyet talán követni fog több Zalatnay sláger is, hiszen van ott még, ahonnan ez is jött.

Hogy őszinte legyek, tényleg nem hittem abban, hogy igazán sikeres lehet egy feldolgozás, de amikor a feltöltés után láttam, hogy napról napra ezerrel pörög, beláttam, hogy igenis van helye a zenei palettán egy Zalatnay slágernek. Bármerre járok, gratulálnak és tényleg olyan, mintha mindenki látta volna a klipet. Több közös fellépésen vagyunk már túl DR BRS-sel és mindenhol tombolt a közönség” – mondta a Sztár Limonádénak Cini, aki biztos benne, nem a Várlak még volt az utolsó, ami feldolgozásként csendült fel a dalai közül.

@maca.neni

#zalatnaycini #zalatnaysarolta #drbrs #hoszuforronyar #youtube #siker #slager #menő #hála #macaneni #foryou #foryoupage #nekedbe #neledbelegyen #klip

♬ eredeti hang – Maca néni