A Zámbó család fedezte fel Kóti Norbit – „Szeretném, hogy a dalaimat kicsik és nagyok dúdolják majd!”

Kóti Norbi

– Nemrégiben aláírtad a lemezszerződésed a Trimedióval. Nagy álmod vált valóra?

– Igen, mert mindig is szerettem a színpadon állni és szórakoztatni a közönséget. Ahhoz, hogy ezt tényleg komoly háttérrel tudjam csinálni, nagyon nagy segítség nekem a Trimedio csoport, hiszen profi szakmai hozzáállásuknak köszönhetően jövő év februárjában – terveim szerint – megjelenik első önálló albumom, melyet alig várok már, hiszen szeretném, hogy minél több ember megismerje munkásságomat határon innen és túl is egyaránt.

– Hogyan indult a pályafutásod?

– Néhány évvel ezelőtt egy tehetségkutató versenyen indultam, melyet a Király, Zámbó Jimmy testvére, Zámbó Árpy szervezett. A verseny végén különdíjban részesültem, mely azt jelentette, hogy a rá következő év februárjában szervezett Zámbó Jimmy Emlékgálán részt vehettem néhány dal erejéig, melynek azóta is oszlopos fellépője vagyok Árpy oldalán és szólóban is egyaránt. Ezelőtt voltak országszerte fellépéseim, de ez volt az első olyan mérföldkő a zenei pályafutásomban, melynek hatalmas jelentőséget tulajdonítok. Hosszú évek kemény munkájával, folyamatos önfejlesztéssel illetve zeneiskolai oktatással karöltve jutottam el arra a szintre, ahol jelenleg is tartok. Ebben hatalmas része volt a szüleimnek is, akik folyamatosan támogattak és támogatnak mai napig is, hogy minél jobban tudjam formálni ezt az utat, ezúton is hálás köszönetet mondok nekik, hogy mindig számíthatok rájuk. Nekik íródik egy dalom, Szülőfalum címmel, mellyel megköszönöm nekik a sok-sok önzetlen segítséget és megmutatom azt is, hogy honnan indultam.

– Mi a legfontosabb célod a zenei életben?

– A legfontosabb célom, hogy országos ismertséget szerezzek és mindenki megismerje a dalaimat. Szeretném, hogy minél nagyobb hallgatósága legyen a készülő legelső albumomnak és a rajta lévő dalokat a kicsik és nagyok egyaránt dúdolják majd.

– Hogyan telnek a hétköznapjaid?

– Hétköznapjaim nagyrészt munkával telnek, CNC Gépkezelőként dolgozom egy cégnél a Főváros egyik peremkerületében. Ha nem ott, akkor pedig otthon, a házi stúdiómban dolgozom a legújabb dalokon, hangszerelek, éneksávot rögzítek és mixing, mastering folyamatokat végzek. Egyszóval nem unalmasak a napjaim. Amikor tudok, elmegyek futni, sportolok, illetve hazamegyek vidékre a szüleimhez és ott töltök lent pár napot, távol a város zajától.

– És mit lehet tudni a magánéletedről, foglalt már a szíved?

– A magánéletem is sínen van, hála Istennek nem panaszkodhatom. Pár hónapig egyedül éltem, de nemrég engem is megtalált az a bizonyos nyíl, így pár hónapja párkapcsolatban élek, remélem, még sokáig így is marad.