Gréta Singer: Hirtelen felgyorsult az életem!

Gréta Singer

– Miért pont Gréta Singer a neved?

– Hivatalos nevem Gréta. Angolul is énekelek dalokat. Gyakran külföldi nézőknek. A Singer énekest jelent, nemzetközi viszonylatban is érthető a nevem.

– Milyen lemezt készítettél?

– A lemezen 17 dal hallható, dallamos, gyors, táncos zenék. Retro jellemzi a stílust, rock and roll, szamba, táncdalok hallhatóak az albumról. Szerzőtársammal együtt két évet dolgoztunk a dalokon. A korong címe Táncolj, csak táncolj, november végétől kapható.

– Mivel készülsz a jövőben a közönségednek?

– A közeljövőben a közönségemnek lemezbemutató koncerteket szervezünk. Tervezem, saját, önálló estjeimet Táncolj Grétával címmel, melyhez most keresünk helyszínt Budapesten. Márciustól indulnak a klipforgatások, számos fellepéseim vannak már előre jegyezve a következő évre, ahol találkozhatnak velem a rajongóim. Továbbá új terveim alapján elkészültek a fellépő ruháim, mely megújulást tükröz: a már jól ismert kalap mellett új stílussal is szeretnék kedveskedni a közönségemnek. Folyamatosak a háttérmunkák a fellépésekhez és fotózásokhoz. Sminkem es frizuráim is én magam tervezem, saját ötleteim alapján készülnek. A távolabbi jövőben, már a következő lemezhez készülnek az új dalok, folyamatosan dolgozunk szerzőtársammal újabb és újabb zenei alkotásokon. Emellett tanulom a stúdiómunkát, mert a szakma minden része nagyon érdekel.

– És így hogy marad időd a magánéletedre?

– Magánéletem jelenleg egyáltalán nincs, most a munka nagyon pörgős lett, hirtelen felgyorsult az életem!