Legenda

Arató András

Bő egy évtizede annak, hogy ismételten fénykorát élheti szinte minden, ami a hetvenes, nyolcvanas években gyökerezik. Nemcsak a tárgyak, hanem a zene is, hisz a diszkózás, azaz a hétvégi táncparti szerte a világon (nálunk is) össznépi ’társasjátékként’ dívott a kilencvenes évekig. Az egykori slágereket mindenki imádja, még azok is, akik nem is éltek a tomboló diszkókorszak éveiben. A lemezlovasok is hiába őszültek meg, újra járhatják a főváros és a vidék városait, hogy lemezeket pörgetve boldogságot csempésszenek régi és új rajongóik szívébe!

Straub Dezső

Nemcsak színész: énekes, rendezvényszervező, konferanszié, rendező, művészeti vezető, reklámguru, horgásznagykövet, volt már kommunikációs igazgató focicsapatnál is. Folyton pörög az agya, ehhez jól jön a jó kondi, amit kicsit új párjának is köszönhet.

Beregi Péter

Beregi Péter máig rendkívül elfoglalt. Színházban játszik, szinkronizál, sosem unatkozik, de legalább ennyire fontos számára a családja is. A Mikroszkóp Színpad megszűnése után sem maradnak a kabaré kedvelők műsor nélkül, melynek részleteit elsőként lapunknak mesélte el. A színművész jövőre ünnepli a 75. életévét, ám számára ezek a napok mindig felidézik gyermekkori szomorú emlékeit.

Csongrádi Kata és S. Nagy István

S. Nagy István idén január 20-án lett volna 85 éves. Özvegye dalain keresztül ápolja emlékét. Megtehetné, hogy akár holnap Budára költözzön, ám érzelmi okokból továbbra is ragaszkodik Pesthez és a Városligetre néző régi otthonához, ahol valaha olyan boldogok voltak slágergyárosként elhíresült férjével.

Molnár Piroska

Gyerekként a teleket leginkább egy jó könyvvel a fűtött szobában szerette átvészelni. A Kossuth-díjas színésznő manapság legfeljebb éjjelente tud olvasni, ugyanis szinte minden este játszik. Ritka szabadnapjain fájós lábát pihentetve szívesen lustálkodik otthon, ám amint színpadra lép, minden baját elfelejti!

Poór Péter

Tizenhét évesen lépett először igazi közönség elé, idén ünnepli 75-ik születésnapját, ám mivel lélekben fiatal maradt, ma sem érzi az idő múlását. Rengeteget dolgozik, egy ideje már tanárként is sok lett a dolga. Hogy a munkát magánélettel is vegyítse, többszörös nagypapaként büszkélkedik unokáival, akik azt szeretik a legjobban, ha énekel nekik.

Harsányi Gábor

Sikerült megőriznie jó fizikumát, kölykös arcvonásait és fiatalkori, huncut tekintetét, így nehéz elhinni, hogy betöltötte a hetvenet és ötven éve van a pályán. Ő sem érti, miért szaladtak el úgy az évek, de hálát érez, amiért eddig is rengeteget játszhatott.

Szikora Robi

Kerek fél évszázada van a pályán, nemrég zenekara, az R-GO is már a 35-ik születésnapját ünnepelhette egy nagyszabású szuperkoncert keretében. Szikora Robira és zenéjére még ma is ezrek kíváncsiak. A népszerű zenész akár világsztár is lehetett volna, ám ő hű maradt magyar rajongóihoz, ahogy feleségével is évtizedek óta boldogok.

Korda György

Amikor a szerencsét osztogatták, az énekes többször is sorba állhatott, mivel bármibe fog, mindig jól jön ki belőle. A kártyában sem szokott veszíteni, ráadásként nemcsak a munkában, a szerelemben is szerencsés!

Pásztor Erzsi

A Kossuth-díjas művésznő három színházban, három szerepben tündököl, és mint mondja, ennyi elég is neki már. Néha aggódik Olaszországban élő lánya és unokái miatt, ám idén nyáron nekik volt erre komoly okuk. Erzsike azóta túl van nehéz időszakán és újra örül minden reggelnek.

Sáfár Anikó

Valaha nem készülhetett magyar film nélküle, formás domborulataiért nemcsak itthon, de külföldön is férfiak tízezrei rajongtak. Ma, kétunokás nagyiként is irigylésre méltó formában van, gyakran játszik színpadon, miközben otthonháztartást vezet.

Flipper Öcsi

Tíz évvel ezelőtt, november 25-én hunyt el tragikus hirtelenséggel Flipper Öcsi. Az egykor oly népszerű zenész utolsó éveit már nem olyan nagy intenzitással élte, mint amikor az ország megismerhette. A népszerűséget és a gondokat alkohollal próbálta feldolgozni, amibe végül 46 évesen bele is halt. Marót Viki, az énekes féltestvére úgy véli, Öcsi hamar feladta a küzdelmet az életbenmaradásért.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató