Augusztusban múlt egy éve, hogy a legendás zenész örökre elment. Szerettei szívében azóta sem gyógyult be a seb, amit hiánya okoz. Somló Tamás november 17-én töltené be hetvenedik életévét, a kerek évforduló nagyon nehéz a családnak.

Aradszky László: Búcsúzom című albumával jelent meg a novemberi Sztár Limonádé magazin. Az énekes lemezei az utolsó évtizedben ugyanis a Trimedio Csoport által kerültek kiadásra.

Rácz Kati

Igazán szerencsés helyzet, hogy kiadónk birtokában vannak azok a felejthetetlen lemezek, amelyek közül egyet most már Ön is biztosan a kezében tarthat.

Koós János

Koós János 80 évesen is aktív. Ha kérnék, sem lenne hajlandó pihenni. A betegségekkel nem foglalkozik. Ő így érzi jól magát a bőrében.

Korda György és Balázs Klári

Manapság minden második házasság válással végződik, a sztárvilágban is sok a szakítás. Az pedig nagy ritkaság, hogy több évtized után még boldogok a párok. Korda György és Balázs Klári ehhez a különleges kivételhez tartoznak: 37 éve szeretik egymást, miközben mindig a legnagyobb tisztelettel beszélnek a másikról. És bámulatos módon, mintha egymást fiatalítanák! Vajon mi a titkuk?

Csuka Mónika

Bár a férjével már 33 éve együtt vannak, és össze is házasodtak, az oltár előtt csak 5 éve mondták ki az igent. Azóta még boldogabbak. De Csuka Mónika és dr. Soós László orvos, a zenében is remek párost alkot, számos dalt írtak közösen. A kortalan, csupa élet énekesnő ritkán ad nyilatkozatot, lapunknak azonban szívesen mesélt magánéletéről is, amelynek unokája az egyik főszereplője.

Soltész Rezső

Örökifjú és örökmozgó típus. Anno a turnéi miatt utazott sokat, mostanában pedig lapkiadói munkája szólítja külföldre. De itthoni fellépéseire is lelkesen jár szerte az országban, miközben rajongói oldalán szintén aktív. Lapunknak adott interjújában Soltész Rezső azt is elmesélte, mihez kezdett volna fiatal énekesként, ha nem jön össze a vágyott siker.

Kovács Kati

Kovács Kati mindent megtesz a jó kondíciójáért, 72 évesen is hetente kétszer teniszezik. Az énekesnő úgy véli, a boldogság titka az örömmel végzett munka, neki pedig igazán nem lehet oka panaszra. Mindemellett a magánélete is boldog: több mint húsz éve él együtt a párjával.

Blum Józsi

Félévszázados jubileumát ünnepli Blum József zeneszerző. Ennek tiszteletére felesége, Szuromi Eleonóra koncertet szervezett, „Visszatérek én” címmel, amelyre május 12-én kerül sor a Stefánia Palotában. Az est végén a főszereplő is hallatja a hangját.

Dolly és Kékes Zoltán (Sziszi)

A Hungária és a Dolly Roll sokakban idéz nosztalgikus emlékeket, de a fiatalok, sőt a gyerekek is szeretik a két legendás együttes slágereit. Megdöbbentette a rajongókat a gitáros-énekes, Kékes Zoltán halála, aki Flipper Öcsit követte az égi zenekarba. Énekesnőjük, Dolly a jövőben új elnevezésű együttessel folytatja a zenélést, azt, ami számára az életet jelenti.

Máté Péter

Február 4-én lenne 70 éves a kivételes tehetségű énekes-zeneszerző, Máté Péter. Felesége, Edit, aki fiatalon maradt magára lányaival, ma már nagymama. De nincs nap, hogy ne gondolna a férjére. Ma is úgy beszél róla, mint egy szerelmes nő, és azóta sem ment újra férjhez. Máté Edit a Sztár Limonádénak mesélt egykori életük meghitt pillanatairól, és a tragédia valódi okairól.

Zámbó Jimmy

Zámbó Jimmy végtelenül szerette a gyermekeit. És nem véletlenül mondják, hogy a szeretet még a halált is túléli, mert a legendás énekes a síron túlról is óvja, dédelgeti a fiait. A színpadon őt követő Krisztián januárban, a Király halálának évfordulója idején mindig álmodik az édesapjával, és olyan jó tanácsokat kap tőle, amire most különösen nagy szüksége van. Túl sok stressz érte, ami már az egészsége rovására ment.