Legenda

Harsányi Gábor

Sikerült megőriznie jó fizikumát, kölykös arcvonásait és fiatalkori, huncut tekintetét, így nehéz elhinni, hogy betöltötte a hetvenet és ötven éve van a pályán. Ő sem érti, miért szaladtak el úgy az évek, de hálát érez, amiért eddig is rengeteget játszhatott.

Szikora Robi

Kerek fél évszázada van a pályán, nemrég zenekara, az R-GO is már a 35-ik születésnapját ünnepelhette egy nagyszabású szuperkoncert keretében. Szikora Robira és zenéjére még ma is ezrek kíváncsiak. A népszerű zenész akár világsztár is lehetett volna, ám ő hű maradt magyar rajongóihoz, ahogy feleségével is évtizedek óta boldogok.

Korda György

Amikor a szerencsét osztogatták, az énekes többször is sorba állhatott, mivel bármibe fog, mindig jól jön ki belőle. A kártyában sem szokott veszíteni, ráadásként nemcsak a munkában, a szerelemben is szerencsés!

Pásztor Erzsi

A Kossuth-díjas művésznő három színházban, három szerepben tündököl, és mint mondja, ennyi elég is neki már. Néha aggódik Olaszországban élő lánya és unokái miatt, ám idén nyáron nekik volt erre komoly okuk. Erzsike azóta túl van nehéz időszakán és újra örül minden reggelnek.

Sáfár Anikó

Valaha nem készülhetett magyar film nélküle, formás domborulataiért nemcsak itthon, de külföldön is férfiak tízezrei rajongtak. Ma, kétunokás nagyiként is irigylésre méltó formában van, gyakran játszik színpadon, miközben otthonháztartást vezet.

Flipper Öcsi

Tíz évvel ezelőtt, november 25-én hunyt el tragikus hirtelenséggel Flipper Öcsi. Az egykor oly népszerű zenész utolsó éveit már nem olyan nagy intenzitással élte, mint amikor az ország megismerhette. A népszerűséget és a gondokat alkohollal próbálta feldolgozni, amibe végül 46 évesen bele is halt. Marót Viki, az énekes féltestvére úgy véli, Öcsi hamar feladta a küzdelmet az életbenmaradásért.

Turi Lui

A népszerű énekes maga se tudja, hány fellépésen van túl, hány városban lépett közönség elé, csak egyben biztos: szeretne még nyolcvanévesen is szórakoztatni.

Bódy Magdi

Jövőre nagyszabású jubileumi koncerttel ünnepli öt évtizedet átívelő pályafutását Bódy Magdi, aki gyermekkorától nemcsak itthon, külföldön is elkápráztatta hangjával hallgatóságát. Napjainkban is fellép, tehetségeket oktat, közben kertjére és szeretett állataira is szakít időt.

Claudia Cardinale

Olasz apától és francia anyától született Tuniszban, három nyelven éli az életét, amióta kamera előtt dolgozik. A díva a II. Budapesti Klasszikus Film Maraton meghívására, az esemény díszvendégeként érkezett hazánkba. A sajtótájékoztatón boldogan árulta el, mennyire meghatotta, amiért a fotósok, újságírók egymást taposva próbáltak a közelébe jutni, nem számított ekkora rajongásra! Imádja a magyar fővárost, amit gyönyörűnek tart, ahogy az itteni embereket is fantasztikusnak látja.

Oszvald Marika

Életigenlő természetű emberként gyerekkora óta mindent szeret, ami körülveszi őt a világban, természet-, illetve vízimádata pedig különösen erős benne. Utóbbi egész odáig fajult, hogy kamaszként országos ifjúsági bajnok lett - toronyugróként.

Bánsági Ildikó

A Kossuth-díjas színésznő civil arcát csak szerettei, kollégái és legszűkebb lakókörnyezete láthatja nap, mint nap. Pedig ugyanúgy él, mint akármelyikünk: feladja a csekkeket, vásárol a közértben, tankol a benzinkútnál. Az utcára civilben is mindig csinosan lép ki, de nem azért mert híres színésznő: Bánsági Ildikó igazi nő a javából!

Pásztor Erzsi

A Kossuth-díjas művésznőt nemrég díszpolgárrá avatták, méghozzá másodszor! Az ünnepség jó ürügy volt arra, hogy lányunokája pár napra ellátogasson hozzá, sokáig amúgy se tudnak találkozni.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató