Legenda

Claudia Cardinale

Olasz apától és francia anyától született Tuniszban, három nyelven éli az életét, amióta kamera előtt dolgozik. A díva a II. Budapesti Klasszikus Film Maraton meghívására, az esemény díszvendégeként érkezett hazánkba. A sajtótájékoztatón boldogan árulta el, mennyire meghatotta, amiért a fotósok, újságírók egymást taposva próbáltak a közelébe jutni, nem számított ekkora rajongásra! Imádja a magyar fővárost, amit gyönyörűnek tart, ahogy az itteni embereket is fantasztikusnak látja.

Oszvald Marika

Életigenlő természetű emberként gyerekkora óta mindent szeret, ami körülveszi őt a világban, természet-, illetve vízimádata pedig különösen erős benne. Utóbbi egész odáig fajult, hogy kamaszként országos ifjúsági bajnok lett - toronyugróként.

Bánsági Ildikó

A Kossuth-díjas színésznő civil arcát csak szerettei, kollégái és legszűkebb lakókörnyezete láthatja nap, mint nap. Pedig ugyanúgy él, mint akármelyikünk: feladja a csekkeket, vásárol a közértben, tankol a benzinkútnál. Az utcára civilben is mindig csinosan lép ki, de nem azért mert híres színésznő: Bánsági Ildikó igazi nő a javából!

Pásztor Erzsi

A Kossuth-díjas művésznőt nemrég díszpolgárrá avatták, méghozzá másodszor! Az ünnepség jó ürügy volt arra, hogy lányunokája pár napra ellátogasson hozzá, sokáig amúgy se tudnak találkozni.

Cserháti Zsuzsa

Cserháti Zsuzsa éppen mostanában, június 22-én lett volna 70 éves. Fiának, Szirtes Krisztiánnak ráadásul minden évben dupla évfordulót kell átélnie, ugyanis már 15 éve idén júliusban, hogy édesanyját elveszítette. Az idő nem gyógyította be máig sem a sebeket, ám minden nap gondol elhunyt szüleire.

Koltai Róbert

Szomorú apropója volt az idei Anyák napjának: Koltai Róbert 48 évvel ezelőtt, az akkor mindössze 48 éves édesanyját ilyentájt veszítette el. A fiatalasszonyt gyógyíthatatlan betegség támadta meg, és fél év szenvedés után magára hagyta férjét, valamint három gyermekét.

Pál Éva

Nem is gondolta volna, milyen óriási vihart kavar Pál Éva azzal, amikor bejelentette, hogy újra színpadra áll a Neoton Família legendás slágereivel. Igaz, hogy az énekesnő több mint harminc évvel ezelőtt volt a zenekar tagja, ám úgy véli, ma is ugyanolyan joga van az együttes dalait énekelni, mint bárki másnak. Kiáll az igazáért, de mint mondja, már belefáradt az őt ért támadásokba, és szeretné, ha minél előbb ennek vége is lenne.

Baranyi László

Baranyi László két rossz házasság után, és már-már a csodának köszönhető módon találta meg a szerelmet és igaz társát. Feleségét, Klára asszonyt még tizenhét éves korában ismerte meg, mégis tíz évvel később, egy véletlen folytán találkoztak újra, onnantól fogva pedig el sem engedték egymás kezét. A színművész a Sztár Limonádénak mesélte el a mesébe illő történetet.

Benkő László

Egy országot sokkolta a hír, amikor nyár elején kiderült, hogy az Omega billentyűse daganatos betegséggel küzd. Azóta Benkő László túl van a kemoterápiás kezelésen, illetve november közepén operációt is végrehajtottak rajta, hogy a zenész mielőbb színpadra állhasson.

Kovács Kati

Bródy János és Kovács Kati egykor egy párt alkotott. Erről akkoriban csak a legközelebbi barátok, és persze a legfanatikusabb rajongók tudtak. Kovács Kati hosszú évek múltán már nem titkolta a történteket, Bródy azonban mélyen hallgatott, ám most, a Sztár Limonádéval kivételt tett.

Somló Tamás

Augusztusban múlt egy éve, hogy a legendás zenész örökre elment. Szerettei szívében azóta sem gyógyult be a seb, amit hiánya okoz. Somló Tamás november 17-én töltené be hetvenedik életévét, a kerek évforduló nagyon nehéz a családnak.

Aradszky László: Búcsúzom című albumával jelent meg a novemberi Sztár Limonádé magazin. Az énekes lemezei az utolsó évtizedben ugyanis a Trimedio Csoport által kerültek kiadásra.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató