Legenda

Benkő László

Egy országot sokkolta a hír, amikor nyár elején kiderült, hogy az Omega billentyűse daganatos betegséggel küzd. Azóta Benkő László túl van a kemoterápiás kezelésen, illetve november közepén operációt is végrehajtottak rajta, hogy a zenész mielőbb színpadra állhasson.

Kovács Kati

Bródy János és Kovács Kati egykor egy párt alkotott. Erről akkoriban csak a legközelebbi barátok, és persze a legfanatikusabb rajongók tudtak. Kovács Kati hosszú évek múltán már nem titkolta a történteket, Bródy azonban mélyen hallgatott, ám most, a Sztár Limonádéval kivételt tett.

Somló Tamás

Augusztusban múlt egy éve, hogy a legendás zenész örökre elment. Szerettei szívében azóta sem gyógyult be a seb, amit hiánya okoz. Somló Tamás november 17-én töltené be hetvenedik életévét, a kerek évforduló nagyon nehéz a családnak.

Aradszky László: Búcsúzom című albumával jelent meg a novemberi Sztár Limonádé magazin. Az énekes lemezei az utolsó évtizedben ugyanis a Trimedio Csoport által kerültek kiadásra.

Rácz Kati

Igazán szerencsés helyzet, hogy kiadónk birtokában vannak azok a felejthetetlen lemezek, amelyek közül egyet most már Ön is biztosan a kezében tarthat.

Koós János

Koós János 80 évesen is aktív. Ha kérnék, sem lenne hajlandó pihenni. A betegségekkel nem foglalkozik. Ő így érzi jól magát a bőrében.

Korda György és Balázs Klári

Manapság minden második házasság válással végződik, a sztárvilágban is sok a szakítás. Az pedig nagy ritkaság, hogy több évtized után még boldogok a párok. Korda György és Balázs Klári ehhez a különleges kivételhez tartoznak: 37 éve szeretik egymást, miközben mindig a legnagyobb tisztelettel beszélnek a másikról. És bámulatos módon, mintha egymást fiatalítanák! Vajon mi a titkuk?

Csuka Mónika

Bár a férjével már 33 éve együtt vannak, és össze is házasodtak, az oltár előtt csak 5 éve mondták ki az igent. Azóta még boldogabbak. De Csuka Mónika és dr. Soós László orvos, a zenében is remek párost alkot, számos dalt írtak közösen. A kortalan, csupa élet énekesnő ritkán ad nyilatkozatot, lapunknak azonban szívesen mesélt magánéletéről is, amelynek unokája az egyik főszereplője.

Soltész Rezső

Örökifjú és örökmozgó típus. Anno a turnéi miatt utazott sokat, mostanában pedig lapkiadói munkája szólítja külföldre. De itthoni fellépéseire is lelkesen jár szerte az országban, miközben rajongói oldalán szintén aktív. Lapunknak adott interjújában Soltész Rezső azt is elmesélte, mihez kezdett volna fiatal énekesként, ha nem jön össze a vágyott siker.

Kovács Kati

Kovács Kati mindent megtesz a jó kondíciójáért, 72 évesen is hetente kétszer teniszezik. Az énekesnő úgy véli, a boldogság titka az örömmel végzett munka, neki pedig igazán nem lehet oka panaszra. Mindemellett a magánélete is boldog: több mint húsz éve él együtt a párjával.

Blum Józsi

Félévszázados jubileumát ünnepli Blum József zeneszerző. Ennek tiszteletére felesége, Szuromi Eleonóra koncertet szervezett, „Visszatérek én” címmel, amelyre május 12-én kerül sor a Stefánia Palotában. Az est végén a főszereplő is hallatja a hangját.

Dolly és Kékes Zoltán (Sziszi)

A Hungária és a Dolly Roll sokakban idéz nosztalgikus emlékeket, de a fiatalok, sőt a gyerekek is szeretik a két legendás együttes slágereit. Megdöbbentette a rajongókat a gitáros-énekes, Kékes Zoltán halála, aki Flipper Öcsit követte az égi zenekarba. Énekesnőjük, Dolly a jövőben új elnevezésű együttessel folytatja a zenélést, azt, ami számára az életet jelenti.