Családi album

Judy és családja

A Groovehouse énekesnője imádja a karácsonyt. Mindig alig várja, hogy az otthonát is feldíszítse, és meghitt hangulatot varázsoljon az ünnepekre. A konyhában mindig Judyé a főszerep, kivéve, amikor a karácsonyi menüsor készül, ugyanis olyankor férje, Balázs ragad fakanalat. A Sztár Limonádénak elárulta, milyen ételek kerülnek ilyenkor az asztalra.

Kocsis Janika

Kocsis Janikának fogytán a türelme, hiszen már hónapok óta nélkülöznie kell imádott hivatását. A zenész azt mondja, ha már ilyen kényszerűséget kell megélni, akkor ő bizony próbálta a lehetőségeihez képest a legjobbat kihozni ebből a kényszerpihenőből.

Berecz János Chee

Berecz János Chee rengeteget dolgozik. Ha épp nem a zene miatt járja az országot, akkor a családi vállalkozás miatt ingázik. Ám ezt egy picit sem bánja, mert mint mondja, nem szereti a tétlenséget, mindig talál magának elfoglaltságot. Az utóbbi években nem igazán szakított időt a pihenésre, ám egy jól sikerült fellépés mindezért kárpótolja. Családjával igen jó a kapcsolata, melyet édesanyja, Ági is megerősített a Sztár Limonádénak.

Pajor Arabella

Pajor Arabella és férje, Attila igazán élménydúsan élik mindennapjaikat. A fellépések és a zene, a gyakorlás mellett is bőven akad dolguk három gyermekük szüleiként. Ráadásul most még egy kis kedvenccel is bővült a család.

Szlabik Erik

Szlabik Erik és párja, Viki első közös csemetéje júliusban érkezett meg, Milán a negyedik gyerkőc a családban. Eriknek egy, míg feleségének előző kapcsolatából két gyermeke született. Azóta már kialakult a napi rutinjuk, bár a család picit sincs könnyű helyzetben, mert jelenleg új házuk felújításának is folynak a munkálatai. Az énekes a Sztár Limonádénak elárulta, egy picit háttérbe szorul jelenleg az alkotás az életében, de amint elfoglalhatják új otthonukat, újra gőzerővel vág neki a stúdiómunkáknak.

Bódi Csabi és családja

A Bódi család élete fenekestül felfordult február 14-én, amikor megérkezett kislányuk. A családfő mindhárom gyermekét szeretné egyenlő esélyekkel elindítani az útjukon, így Lilien érkezésével újabb komoly feladat vár rá. Csabi a Sztár Limonádénak mesél arról, hogy roma hagyományokhoz híven nevelik feleségével gyermekeiket, a legkisebbnek már az esküvőjét is eltervezték. Mint mondja, fontos számára kislánya boldogsága mellett, hogy ártatlanul adja férjhez, csakúgy, mint ahogy ő vette el Ginát.

Bódi Margó és Bódi Guszti

Bódi Guszti és Margó nemrég jött haza szokásos év eleji thaiföldi nyaralásából. Most először várták a pihenését végét, ugyanis a kint töltött idő alatt született meg a legújabb családtag, fiuk, Csabi harmadik gyermeke. A nagyszülők életét egy pillanat alatt megváltoztatta a kisbaba, mert mind mondják: újra van kiért küzdeni, melyről elsőként a Sztár Limonádénak mesélt Guszti.

Klajkó Szandra és Veréb Tamás

Klajkó Szandra a zenének köszönheti a szerelmet is. Négy évvel ezelőtt a munka hozta össze Veréb Tamással, melyből hamar szerelem lett. Az énekesnő a munkában is tökéletesen kiegészíti egymást párjával, mindig számíthatnak kölcsönösen egymás támogatására. Szandi régi álma teljesült azáltal, hogy március 8-án jelenik meg első lemeze, melyen Tomi hangja is felcsendül.

Rubint Réka és Schobert Norbert

Nem létezik olyan akadály, ami éket verne a Schobert-házaspár közé, sőt, a nehézségek közös leküzdésével képesek még erősebbé tenni szerelmüket. Soha nem mulasztanak el alkalmat, hogy kifejezzék, mennyire szeretik a másikat.

Som-Balogh Edina

Pár hete még a Konyhafőnök VIP versenyzői között szorgoskodott a szépséges sztáranyuka. Az RTL Klub nézői megcsodálhatták, milyen profin mozog a konyhában, a nők pedig még elképesztő alakja miatt is irigykedhettek! Hát csoda, hogy a férje újra randizni hívja?

Németh Kristóf

Németh Kristóf számára az egyik legfontosabb ünnep a karácsony. Minden évben már novemberben megkezdi az előkészületeket, hogy semmi sem az utolsó pillanatra maradjon. A színházigazgató a Sztár Limonádénak mesélt arról, milyen volt gyermekkorában a karácsony, és arról is részletesen beszámolt, mit jelent számára a szeretet ünnepe.

Didi és családja

A Muzsika TV-ből jól ismert Didi és családja minden évben nagy figyelmet fordít a karácsonyra. Már hetekkel ezelőtt elkezdik a készülődést csak úgy, mint egy-egy televíziós felvételükre is. Sőt, nem csak a nagy család, hanem barátaik, kollégáik is ellátogatnak hozzájuk az ünnepek során. Az idei karácsony azonban teljesen más lesz. Párjával, Gabriellával ugyanis most készülnek először együtt a szentestére.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató