Családi album

Bódi Csabi és családja

A Bódi család élete fenekestül felfordult február 14-én, amikor megérkezett kislányuk. A családfő mindhárom gyermekét szeretné egyenlő esélyekkel elindítani az útjukon, így Lilien érkezésével újabb komoly feladat vár rá. Csabi a Sztár Limonádénak mesél arról, hogy roma hagyományokhoz híven nevelik feleségével gyermekeiket, a legkisebbnek már az esküvőjét is eltervezték. Mint mondja, fontos számára kislánya boldogsága mellett, hogy ártatlanul adja férjhez, csakúgy, mint ahogy ő vette el Ginát.

Bódi Margó és Bódi Guszti

Bódi Guszti és Margó nemrég jött haza szokásos év eleji thaiföldi nyaralásából. Most először várták a pihenését végét, ugyanis a kint töltött idő alatt született meg a legújabb családtag, fiuk, Csabi harmadik gyermeke. A nagyszülők életét egy pillanat alatt megváltoztatta a kisbaba, mert mind mondják: újra van kiért küzdeni, melyről elsőként a Sztár Limonádénak mesélt Guszti.

Klajkó Szandra és Veréb Tamás

Klajkó Szandra a zenének köszönheti a szerelmet is. Négy évvel ezelőtt a munka hozta össze Veréb Tamással, melyből hamar szerelem lett. Az énekesnő a munkában is tökéletesen kiegészíti egymást párjával, mindig számíthatnak kölcsönösen egymás támogatására. Szandi régi álma teljesült azáltal, hogy március 8-án jelenik meg első lemeze, melyen Tomi hangja is felcsendül.

Rubint Réka és Schobert Norbert

Nem létezik olyan akadály, ami éket verne a Schobert-házaspár közé, sőt, a nehézségek közös leküzdésével képesek még erősebbé tenni szerelmüket. Soha nem mulasztanak el alkalmat, hogy kifejezzék, mennyire szeretik a másikat.

Som-Balogh Edina

Pár hete még a Konyhafőnök VIP versenyzői között szorgoskodott a szépséges sztáranyuka. Az RTL Klub nézői megcsodálhatták, milyen profin mozog a konyhában, a nők pedig még elképesztő alakja miatt is irigykedhettek! Hát csoda, hogy a férje újra randizni hívja?

Németh Kristóf

Németh Kristóf számára az egyik legfontosabb ünnep a karácsony. Minden évben már novemberben megkezdi az előkészületeket, hogy semmi sem az utolsó pillanatra maradjon. A színházigazgató a Sztár Limonádénak mesélt arról, milyen volt gyermekkorában a karácsony, és arról is részletesen beszámolt, mit jelent számára a szeretet ünnepe.

Didi és családja

A Muzsika TV-ből jól ismert Didi és családja minden évben nagy figyelmet fordít a karácsonyra. Már hetekkel ezelőtt elkezdik a készülődést csak úgy, mint egy-egy televíziós felvételükre is. Sőt, nem csak a nagy család, hanem barátaik, kollégáik is ellátogatnak hozzájuk az ünnepek során. Az idei karácsony azonban teljesen más lesz. Párjával, Gabriellával ugyanis most készülnek először együtt a szentestére.

Nagy Feró

Vízkereszt táján születik a zenész második unokája, addig is van ideje, hogy a jelenlegivel gyakorolja a nagypapaságot. Patrik alig múlt két éves, de máris úgy püföli a dobot, hogy Feró szinte biztos benne: ő is zenész lesz, ha felnő!

Baby Gabi

Baby Gabi ikerfiai két évvel ezelőtt születtek meg. Az énekesnő élete szinte minden percét azóta is gyermekei töltik ki. Elsősorban anyuka, majd előadóművész, mindemellett pedig nyolc évvel ezelőtt nyitott fodrászüzletének ügyeit is maga intézi. Gabi ma már nem szívesen reklámozza a fiúkat, rájuk bízza a döntést, hogy majd szeretnének-e az újságok hasábjain szerepelni.

Cozombolis Péter és családja

Cozombolis Péter és felesége 18 éve alkotnak egy párt, egy évvel ezelőtt pedig megszületett a második gyermekük is. A zenész annak ellenére, hogy Liza Olíviával vált teljesen egésszé a család, csöppet sem bánná, ha újabb gyermekkel bővülnének, ám ezzel felesége, Gréti nem teljesen ért egyet. A Sztár Limonádénak elmesélte az énekes, hogy mennyiben változott meg az életük kislánya születésével, illetve azt is megtudtuk, miért nem lehetett jelen babájuk érkezésénél.

Peller Mariann és Peller Anna

Valaha mindketten pluszkilókkal küszködtek, ám amióta áttértek a vegetáriánus életmódra és rendszeresen sportolnak, alakjuk nádszálkarcsúra változott. Belső szépségüket, tehetségüket és áldott jó természetüket azonban csakis a családi génjeiknek köszönhetik!

Szega és Frédó

Mint minden zenésznek, a Szega és Frédó együttes tagjainak is munkával telik a nyár jelentős része. Szega igyekszik úgy alakítani az életét, hogy imádott családjára is elegendő idő jusson. És ha nem is túl sok napra, de sikerült elszabadulnia a Balatonra egy kis pihenésre gyermekeivel és feleségével, élményeiről a Sztár Limonádénak mesélt az énekes.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató