Családi album

Erdei Zsolt

Erdei Zsolt és családja nehéz évet tudhat maga mögött. Hetekig koraszülött kisfiáért aggódtak, közben a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöki teendőinek is eleget kellett tennie. Szerencsére a megpróbáltatásnak vége, és most minden a legnagyobb rendben megy, igaz, a pihenésre egyelőre nem jut ideje.

Varga Miklós

Varga Miklós nagyon büszke ikergyermekeire, mert míg a Sztárban sztár +1 kicsi tavalyi évadjában a lánya, idén fia is megmutatta tehetségét. Az ő esetükben is igazi a mondás, hogy a vér nem válik vízzé, hiszen Vivien és Szabolcs is rendkívül muzikális, és bár édesapjuk szívesen segít, ők ritkán fordulnak hozzá tanácsért.

Peller Anna

Édesanyja hagyományait követi Peller Anna. Családi receptek, régi díszek és szeretetteljes családi összejövetel. A Peller családban nem az ajándékozásra helyezik a hangsúlyt, hanem a meghitt együttlétre.

Komonyi Zsuzsi

Komonyi Zsuzsi tavaly a Sztár Limonádéban jelentette be a gólyahírt, most pedig már egy esztendős múlt a tündéri kisfia, Kolos. A gyönyörű énekesnő ragyog a boldogságtól, az anyaság minden pillanatát élvezi. Lapunknak lelkesen mesélt a kismama lét szépségeiről, sőt, azt is elárulta: máris készen állnak egy újabb baba érkezésére!

Sihell Vanessza

Jó nagy adag tehetséggel áldotta meg a sors a Sihell családot: Henna után a húga, Vanessza is bizonyította, hogy színpadra termett. De a karrierje elején járó, 18 éves lány nem titkolja: az éneklés mellett kétkezi munkával egészíti ki a jövedelmét, és a tanulásban is vannak még kötelezettségei. Mindeközben a szerelem sem kerüli el.

Morvai Dani

Igazi sztáralkat a 27 éves, mulatós énekes: kellemes hangja mellett még jóképű is. Slágereit Sihell Ferrynek köszönheti, akinek egyik unokahúga, Vanessza, két duettet is énekel vele. De Morvai Dani a fiatal kora ellenére már a családalapításra is készen áll. Párjával, Nórával túl vannak a közös fészekrakáson, és hamarosan jöhet hozzájuk a gólya!

Bangó Marika

Bangó Marika, ahogy a színpadon, úgy az életben is megállja a helyét. Egyaránt feleség, szülő, nagyszülő és kiváló előadó ő, akit imád a közönség. De amint leteszi a mikrofont, igazi konyhatündérré változik, akit folyamatos zsongás és édes gyerekzsivaj vesz körül, így elmondása szerint az unalom fogalma teljesen ismeretlen számára…

Kaczor Feri

A többszörös arany- és platinalemezes Kaczor Ferinek tavaly januárban született meg az első unokája, Kolos, aki a család és a barátok szerint mostanra tiszta nagyapja. A büszke nagyszülőt természetesen a munkája élteti, ám nagyon ügyel arra, hogy kellő időt szakítson a családjára.

Cozombolis Péter

Nagy a boldogság a zenész családjában. Hamarosan megszületik ugyanis a legkisebb Cozombolis: mégpedig egy kislány. A Sztár Limonádénak számoltak be elsőként az örömhírről a fiatal szülők, akik még mindig 40 alatt járnak, de első gyermekük már lassan 16 éves lesz…

Kossuth Gergő

Kossuth Gergő neve ismerősnek csenghet sokak számára. A fiatal énekes nem csak a Csillag születikben, de számos színpadon megmutatta már magát, mostanában pedig a Muzsika TV Dallamokon át című műsorában láthatjuk őt elég sokszor. Gergő szívesen válaszolt minden kérdésünkre, így a vele készült interjúból nagyon sok titkot is megtudhatunk róla. Nyílt és őszinte nyilatkozatából arra is fény derült többek között, hogy mit gondol a nőkről…

Béci – Young G

A Való Világ negyedik szériájában tűnt fel, akkor már zenészként bontogatta a szárnyait. Sok más villalakóval ellentétben Béci jól sáfárkodott a megszerzett népszerűségével, és azóta szép karriert futott be. Családi életében is a harmónia a főszereplő. Adrival nem csak a szerelem, de a közös érdeklődési kör is összeköti, mindketten spirituális úton járnak.

Gyurcsík Tibor

Gyurcsík Tibi mostanában nem csak a színpadon kell, hogy helyt álljon. Kiderült, hogy családot alapított. A Sztár Limonádénak mesélt először életének egyik legfontosabb állomásáról és arról, hogy érzi magát fiatal apukaként…

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató