Családi album

Berecz János Chee

Berecz János Chee rengeteget dolgozik. Ha épp nem a zene miatt járja az országot, akkor a családi vállalkozás miatt ingázik. Ám ezt egy picit sem bánja, mert mint mondja, nem szereti a tétlenséget, mindig talál magának elfoglaltságot. Az utóbbi években nem igazán szakított időt a pihenésre, ám egy jól sikerült fellépés mindezért kárpótolja. Családjával igen jó a kapcsolata, melyet édesanyja, Ági is megerősített a Sztár Limonádénak.

Pajor Arabella

Pajor Arabella és férje, Attila igazán élménydúsan élik mindennapjaikat. A fellépések és a zene, a gyakorlás mellett is bőven akad dolguk három gyermekük szüleiként. Ráadásul most még egy kis kedvenccel is bővült a család.

Szlabik Erik

Szlabik Erik és párja, Viki első közös csemetéje júliusban érkezett meg, Milán a negyedik gyerkőc a családban. Eriknek egy, míg feleségének előző kapcsolatából két gyermeke született. Azóta már kialakult a napi rutinjuk, bár a család picit sincs könnyű helyzetben, mert jelenleg új házuk felújításának is folynak a munkálatai. Az énekes a Sztár Limonádénak elárulta, egy picit háttérbe szorul jelenleg az alkotás az életében, de amint elfoglalhatják új otthonukat, újra gőzerővel vág neki a stúdiómunkáknak.

Bódi Csabi és családja

A Bódi család élete fenekestül felfordult február 14-én, amikor megérkezett kislányuk. A családfő mindhárom gyermekét szeretné egyenlő esélyekkel elindítani az útjukon, így Lilien érkezésével újabb komoly feladat vár rá. Csabi a Sztár Limonádénak mesél arról, hogy roma hagyományokhoz híven nevelik feleségével gyermekeiket, a legkisebbnek már az esküvőjét is eltervezték. Mint mondja, fontos számára kislánya boldogsága mellett, hogy ártatlanul adja férjhez, csakúgy, mint ahogy ő vette el Ginát.

Bódi Margó és Bódi Guszti

Bódi Guszti és Margó nemrég jött haza szokásos év eleji thaiföldi nyaralásából. Most először várták a pihenését végét, ugyanis a kint töltött idő alatt született meg a legújabb családtag, fiuk, Csabi harmadik gyermeke. A nagyszülők életét egy pillanat alatt megváltoztatta a kisbaba, mert mind mondják: újra van kiért küzdeni, melyről elsőként a Sztár Limonádénak mesélt Guszti.

Klajkó Szandra és Veréb Tamás

Klajkó Szandra a zenének köszönheti a szerelmet is. Négy évvel ezelőtt a munka hozta össze Veréb Tamással, melyből hamar szerelem lett. Az énekesnő a munkában is tökéletesen kiegészíti egymást párjával, mindig számíthatnak kölcsönösen egymás támogatására. Szandi régi álma teljesült azáltal, hogy március 8-án jelenik meg első lemeze, melyen Tomi hangja is felcsendül.

Rubint Réka és Schobert Norbert

Nem létezik olyan akadály, ami éket verne a Schobert-házaspár közé, sőt, a nehézségek közös leküzdésével képesek még erősebbé tenni szerelmüket. Soha nem mulasztanak el alkalmat, hogy kifejezzék, mennyire szeretik a másikat.

Som-Balogh Edina

Pár hete még a Konyhafőnök VIP versenyzői között szorgoskodott a szépséges sztáranyuka. Az RTL Klub nézői megcsodálhatták, milyen profin mozog a konyhában, a nők pedig még elképesztő alakja miatt is irigykedhettek! Hát csoda, hogy a férje újra randizni hívja?

Németh Kristóf

Németh Kristóf számára az egyik legfontosabb ünnep a karácsony. Minden évben már novemberben megkezdi az előkészületeket, hogy semmi sem az utolsó pillanatra maradjon. A színházigazgató a Sztár Limonádénak mesélt arról, milyen volt gyermekkorában a karácsony, és arról is részletesen beszámolt, mit jelent számára a szeretet ünnepe.

Didi és családja

A Muzsika TV-ből jól ismert Didi és családja minden évben nagy figyelmet fordít a karácsonyra. Már hetekkel ezelőtt elkezdik a készülődést csak úgy, mint egy-egy televíziós felvételükre is. Sőt, nem csak a nagy család, hanem barátaik, kollégáik is ellátogatnak hozzájuk az ünnepek során. Az idei karácsony azonban teljesen más lesz. Párjával, Gabriellával ugyanis most készülnek először együtt a szentestére.

Nagy Feró

Vízkereszt táján születik a zenész második unokája, addig is van ideje, hogy a jelenlegivel gyakorolja a nagypapaságot. Patrik alig múlt két éves, de máris úgy püföli a dobot, hogy Feró szinte biztos benne: ő is zenész lesz, ha felnő!

Baby Gabi

Baby Gabi ikerfiai két évvel ezelőtt születtek meg. Az énekesnő élete szinte minden percét azóta is gyermekei töltik ki. Elsősorban anyuka, majd előadóművész, mindemellett pedig nyolc évvel ezelőtt nyitott fodrászüzletének ügyeit is maga intézi. Gabi ma már nem szívesen reklámozza a fiúkat, rájuk bízza a döntést, hogy majd szeretnének-e az újságok hasábjain szerepelni.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató