Komonyi Zsuzsi

Komonyi Zsuzsi tavaly a Sztár Limonádéban jelentette be a gólyahírt, most pedig már egy esztendős múlt a tündéri kisfia, Kolos. A gyönyörű énekesnő ragyog a boldogságtól, az anyaság minden pillanatát élvezi. Lapunknak lelkesen mesélt a kismama lét szépségeiről, sőt, azt is elárulta: máris készen állnak egy újabb baba érkezésére!

Sihell Vanessza

Jó nagy adag tehetséggel áldotta meg a sors a Sihell családot: Henna után a húga, Vanessza is bizonyította, hogy színpadra termett. De a karrierje elején járó, 18 éves lány nem titkolja: az éneklés mellett kétkezi munkával egészíti ki a jövedelmét, és a tanulásban is vannak még kötelezettségei. Mindeközben a szerelem sem kerüli el.

Morvai Dani

Igazi sztáralkat a 27 éves, mulatós énekes: kellemes hangja mellett még jóképű is. Slágereit Sihell Ferrynek köszönheti, akinek egyik unokahúga, Vanessza, két duettet is énekel vele. De Morvai Dani a fiatal kora ellenére már a családalapításra is készen áll. Párjával, Nórával túl vannak a közös fészekrakáson, és hamarosan jöhet hozzájuk a gólya!

Bangó Marika

Bangó Marika, ahogy a színpadon, úgy az életben is megállja a helyét. Egyaránt feleség, szülő, nagyszülő és kiváló előadó ő, akit imád a közönség. De amint leteszi a mikrofont, igazi konyhatündérré változik, akit folyamatos zsongás és édes gyerekzsivaj vesz körül, így elmondása szerint az unalom fogalma teljesen ismeretlen számára…

Kaczor Feri

A többszörös arany- és platinalemezes Kaczor Ferinek tavaly januárban született meg az első unokája, Kolos, aki a család és a barátok szerint mostanra tiszta nagyapja. A büszke nagyszülőt természetesen a munkája élteti, ám nagyon ügyel arra, hogy kellő időt szakítson a családjára.

Cozombolis Péter

Nagy a boldogság a zenész családjában. Hamarosan megszületik ugyanis a legkisebb Cozombolis: mégpedig egy kislány. A Sztár Limonádénak számoltak be elsőként az örömhírről a fiatal szülők, akik még mindig 40 alatt járnak, de első gyermekük már lassan 16 éves lesz…

Kossuth Gergő

Kossuth Gergő neve ismerősnek csenghet sokak számára. A fiatal énekes nem csak a Csillag születikben, de számos színpadon megmutatta már magát, mostanában pedig a Muzsika TV Dallamokon át című műsorában láthatjuk őt elég sokszor. Gergő szívesen válaszolt minden kérdésünkre, így a vele készült interjúból nagyon sok titkot is megtudhatunk róla. Nyílt és őszinte nyilatkozatából arra is fény derült többek között, hogy mit gondol a nőkről…

Béci – Young G

A Való Világ negyedik szériájában tűnt fel, akkor már zenészként bontogatta a szárnyait. Sok más villalakóval ellentétben Béci jól sáfárkodott a megszerzett népszerűségével, és azóta szép karriert futott be. Családi életében is a harmónia a főszereplő. Adrival nem csak a szerelem, de a közös érdeklődési kör is összeköti, mindketten spirituális úton járnak.

Gyurcsík Tibor

Gyurcsík Tibi mostanában nem csak a színpadon kell, hogy helyt álljon. Kiderült, hogy családot alapított. A Sztár Limonádénak mesélt először életének egyik legfontosabb állomásáról és arról, hogy érzi magát fiatal apukaként…

Nagy Edmond

Bár a Megasztár első szériájának Tom Jones-hangú énekese nem nyerte meg a tehetségkutatót, azóta is imádják a rajongók. Főleg a nők. Jól megél a fellépéseiből a ma már háromgyerekes Nagy Edmond, saját magát menedzseli, édesanyja segítségével. Nehéz is lenne megbíznia bárki másban a pénzügyeit illetően, korábban ugyanis nagyot bukott a jóhiszeműsége miatt.

Kökény Attila

A 2010-es Megasztárban a második legjobb énekesként végzett, karrierje azóta is töretlen. Zseniálisan alakította a Sztárban Sztár női karaktereit, a szakállas nőként ismert Conchita Wurst egy riportban gratulált is a produkciójához. Házassága 19 éve tart, két gyermeke már nagykorú, sőt, nemsokára várható az első unoka.

Niki, párja és gyermekei

Régóta vágyott a nagymama szerepre Zalatnay Cini, és most megadatott neki. Nixi lánya boldog párja oldalán, akivel együtt három gyermeket is kapott. Választottja azonban nem férfi, hanem egy jamaicai származású, fekete nő.