Családi album

Cozombolis Péter és családja

Cozombolis Péter és felesége 18 éve alkotnak egy párt, egy évvel ezelőtt pedig megszületett a második gyermekük is. A zenész annak ellenére, hogy Liza Olíviával vált teljesen egésszé a család, csöppet sem bánná, ha újabb gyermekkel bővülnének, ám ezzel felesége, Gréti nem teljesen ért egyet. A Sztár Limonádénak elmesélte az énekes, hogy mennyiben változott meg az életük kislánya születésével, illetve azt is megtudtuk, miért nem lehetett jelen babájuk érkezésénél.

Peller Mariann és Peller Anna

Valaha mindketten pluszkilókkal küszködtek, ám amióta áttértek a vegetáriánus életmódra és rendszeresen sportolnak, alakjuk nádszálkarcsúra változott. Belső szépségüket, tehetségüket és áldott jó természetüket azonban csakis a családi génjeiknek köszönhetik!

Szega és Frédó

Mint minden zenésznek, a Szega és Frédó együttes tagjainak is munkával telik a nyár jelentős része. Szega igyekszik úgy alakítani az életét, hogy imádott családjára is elegendő idő jusson. És ha nem is túl sok napra, de sikerült elszabadulnia a Balatonra egy kis pihenésre gyermekeivel és feleségével, élményeiről a Sztár Limonádénak mesélt az énekes.

Lini

Sihell Ferry legfiatalabb felfedezettje szintén családtag. Lini még nagyon fiatal, ennek ellenére határozott elképzelései vannak a jövőt illetően. Ismert énekesnő szeretne lenni, de persze elsősorban a tanulásra koncentrál.

Sihell Vanessza

Sihell Vanessza sokáig a szinglik táborát erősítette, most azonban lapunknak elárulta: megismerte a nagy Ő-t, akivel máris az összeköltözést tervezik. A fiatal énekeslány sok mindent elárult kapcsolatáról…

Komonyi Zsuzsi

Komonyi Zsuzsi két évvel ezelőtt adott életet első gyermekének. Kolos igencsak felforgatta édesanyja életét, melynek az énekesnő minden percét élvezi. Zsuzsi a Sztár Limonádénak elárulta, kisfiának köszönhetően sokat változott, és már nyoma sincs a túl pörgős, régi énjének. Másfél év kihagyás után tért vissza a színpadra, és most gőzerővel dolgozik új dalain, melyet hamarosan a közönség előtt is bemutat.

Zoltán Erika és Kátai Róbert

Zoltán Erika hatalmas változáson ment keresztül. Az énekesnő ugyan mindig is csinos volt, ám a változókorral érkező testi változások zavarták. Ezért döntött az életmódváltás mellett, aminek köszönhetően – még ha nem is ez volt a fő célja vele -, egy év alatt tíz kilótól szabadult meg. Erika a Sztár Limonádénak mesélt őszintén arról, miképp élte meg a menopauza okozta nehézségeket.

Mérai Kata

Mérai Kata kihasználja a forgatási szünetet. Családjával útnak indult, és a számára kedves helyeket járták be Magyarországon. Persze minden szabad pillanatot kitölt a Barátok közt színésznője, ilyenkor pedig a nemrég indult blogján írja ki magából a gondolatait. Kata nemrég ünnepelte a születésnapját, melyről a Sztár Limonádénak mesélt.

Bajor Imre

Idén augusztus 6-án már négy éve lesz, hogy elment Bajor Imre. A nagy nevettető, az ország Kicsihuszárja még mindig sokaknak hiányzik, ám talán mégis gyermekei és családtagjai azok, akik minden pillanatban szembenéznek az emlékekkel.

Terry Black

Rácz Károlyt, vagy ahogy sokan ismerik, Terry Blacket időnként kötelezettségei Magyarországra szólítják. Már öt éve, hogy Németországban él, ám nem először, hiszen korábban már harminc évet töltött ott. Terry ritkán ad interjút, ám most a Sztár Limonádéval kivételt tett. Itthon tartózkodása alkalmával lapunknak mesélt a kinti életéről, gyermekeiről, betegségről, és azt is elárulta, második családjának tekinti Bangó Marikáékat.

Fresh Wiki

Óriásit fordult a világ Gyulai Vikivel, amikor tavaly augusztus végén megszületett kisfia. Az énekesnő azóta is élvezi az anyaság minden percét, és egyelőre még nem gondol a nagy visszatérésre. Sőt! Úgy véli, nem fogja onnan folytatni, ahol abbahagyta, mert elsősorban már anyuka szeretne lenni. Ám ha a színpad gondolata annyira nem is foglalkoztatja, az annál inkább, hogy Samu mellé majd egy kistestvér is érkezzen.

A Fásy család

Fásy Ádám családjának alapszabálya a tisztelet. Ebben a szellemben nevelte feleségével kislányukat is, aki ma már húszéves, és rendkívül ragaszkodik szüleihez. Zsüliett abban a szerencsés helyzetben van, hogy együtt is dolgozhat édesapjával és édesanyjával, ám az ő esetükben a közös munka sem megy a kapcsolatuk rovására. A családfő a Sztár Limonádénak őszintén mesélt gyermekével való kapcsolatáról, csakúgy, mint Zsüliett az édesapjáról.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató